27 / 04 / 2024

Folli Follie Türkiye'deki ilk mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Folli Follie Türkiye'deki ilk mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Yunanistan'ın Lüks aksesuar zinciri Folli Follie, Türkiye'deki ilk mağazasını İstinye Park'ta açtı. Folli Follie CEO'su George Koutsolioutsos, Türkiye'de 5 yılda 20 mağaza açmayı planladıklarını açıkladı..



YUNANİSTAN'IN lüks aksesuvar zinciri Folli Follie, Türkiye'deki ilk mağazasını İstinye Park'ta açtı. Koç Holding'in Midilli adasındaki liman işletmeciliğinde ortağı olan Folli Follie Group, Türkiye'de perakende alanında hedef büyüttü. Markayı Türkiye'ye getiren isim ise Vakko'nun veliahtlarından Rifat Elhadef. Yunan Tovima gazetesine konuşan Folli Follie CEO'su George Koutsolioutsos, Türkiye'nin stratejik öneme sahip bir pazar olduğunu ve 5 yılda 20 mağaza açmayı planladıklarını açıkladı. 


1 MİLYAR EURO CİRO 


Geçen yılı 1 milyar euroluk ciroyla kapatan Folli Follie lüks takı, saat ve çanta gibi aksesuvarlar satıyor. 1986'da kurulan firmanın Japonya, İngiltere, İsviçre, Fransa, ABD, Çin ve Rusya'da da mağazaları var. Şirketin Türkiye'ye girmesinde aksesuvar satışlarındaki büyümenin etkili olduğu belirtildi. 



Sabah


Geri Dön