Kent Haberleri

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekilişi yarın! 20 bin TL taksitle satışa çıkan konutlar sahiplerini buluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık 20 bin Türk Lirası taksitle konut sahibi yapan Spilkent Toplu Konut Projesi'nin kuraları yarın çekilecek. 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan  Spilkent Toplu Konut Projesi’nin kura çekimi için geri sayım başladı. Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre belediye, kuraların yarın çekileceğini açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda kura yeri ve saatinin, başvuruya hak kazananların listesi ile beraber Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesinden duyurulacağı ve hak sahiplerine mesaj yoluyla bilgilendirileceği kaydedildi.

Yine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada başvuruların 29 Şubat – 22 Mart arasında kabul edildiği söz konusu bu tarihler dışında başvuru kabul edilmediği ve yeni başvuruların alınmayacağı bildirildi.

Söz konusu bu tarihler arasında başvurularını gerçekleştiren yurttaşların başvurularının iptali için de belirlenmiş olan son tarihin 12 Temmuz Cuma günü saat 12.00 olduğu başvuru sahiplerine duyuruldu.

Peki Manisa Spilkent Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan konutların aylık taksitleri ne kadar? İşte Manisa Spilkent Toplu Konut Projesi 2024 taksit tutarları ile ilgili merak edilen detaylar...

Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Spilkent Toplu Konut Projesi'nin teslimleri ile ilgili de bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, söz konusu proje kapsamında yer alan konutların teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleştirileceğini belirtmişti.

20 BİN TL TAKSİTLE


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Manisa Spilkent Toplu Konut Projesi'nde yer alan 1 oda 1 salon daireler için belirlenmiş olan aylık taksit ödemesi 20 bin Türk Lirası şeklinde belirtilmişti.

20 bin lira şeklinde olan taksit bedelinin ilk sene için geçerli olacağı belirtilirken, taksit bedellerinin 2. sene için 30 bin lira, 3. yıl için 35 bin lira, 4. sene için 45 bin lira ve 5. sene için de 50 bin lira şeklinde olacağı açıklanmıştı. 

 

'2023 deprem yönetmeliğine göre inşa edilecektir' yazılı inşaat projesinin afişi görenleri şaşkına çevirdi! 

Ağustos'ta kiralara ne kadar zam gelecek? Ev sahipleri ve kiracılar için kritik tarih şu an açıklandı!

CHP'li Ulaş Karasu: 'THY'nin Kanal İstanbul güzergahında yatırımı var mı?'