05 / 05 / 2024

SPK 10 borçlanma aracı ihracı başvurusuna onay verdi

SPK 10 borçlanma aracı ihracı başvurusuna onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu, İş Yatırım Menkul Değerler de dahil 10 borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.



Sermaye Piyasası Kurulu, Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret AŞ pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerde 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle 3 kişiye, Viking Kağıt ve Selüloz, Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret  pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yapılan inceleme sonucunda 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 107/2 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle 2 kişiye 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına hükmetti. 

Türkiye'de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 20 internet sitesine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu'nun 99. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca hukuki işlemlerin yapılması kararı alındı.

Editör Notu: Bu haber 9 Eylül 2022 tarihinde saat 05.21'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 24 kuruş, euro 18 lira 37 kuruş, altının gramı ise 1.001 lira değerindedir.

Bakan Bilgin'den son EYT açıklaması! Bir müjde daha geldi

Bu haberi okumadan otomobil almayın! Yakıt cimrisi ilk üç otomobil

Herkes o telefonu konuşuyor! Huawei Mate 50 Pro 9 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön