02 / 05 / 2024

Spor City ödeme planı!

Spor City ödeme planı!

Firma: Ozanlar Yapı

Proje: Sporcity Konutlar

Spor City ödeme planı kapsamında konut fiyatının yüzde 50'si peşin olarak ödendiğinde kalan tutar 60 ay 0 faiz ile taksitlendiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...



Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatlerinin yer aldığı Spor City projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Spor City ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


10 bloktan meydana gelen Esenyurt Spor City Evlerinde toplam olarak 577 adet daire bulunuyor. Blokların zemin+11 kat olarak tasarlandığı Spor City Evlerinde dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor.


Spor City ödeme planı bilgisinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim. Spor City daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL olarak belirlendi. Spor City projesi  Ozanlar Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Spor City ödeme planı kapsamında daire bedelinin yarısı peşin olarak ödendiğinde kalan tutar ise 60 aya kadar 0 faiz oranı taksitlendirilip ödeniyor. Spor City fiyat listesine göre 2+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor. Ozanlar Yapı Spor City Evlerinde teslimleri Aralık 2014'de gerçekleşecek.


Beylikdüzü Sporcity projesi 'nin sosyal imkanları arasında çocuk oyun alanları, voleybol, yürüyüş yolları, süs havuzu, kuaför, basketbol, kapalı-açık otopark, kapalı yüzme havuzu, kafeterya, fitness center ve botanik bahçe gibi sosyal donatılarda mevcut.


Beyliküdüzü Sporcity nerede?

Beylikdüzü Spor City satış ofisi:0212 852 44 44

Spor City adres:Atatürk Mahallesi 603 Sokak SporCity Şantiyesi BEYLİKDÜZÜ - ESENYURT /  İSTANBUL


Telefon: 0212 852 44 44

Web Adresi: www.sporcity.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön