18 / 05 / 2024

spor city daire fiyatları

spor city daire fiyatları

Spor City ödeme planı kapsamında konut fiyatının yüzde 50'si peşin olarak ödendiğinde kalan tutar 60 ay 0 faiz ile taksitlendiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...

Rasim Arı kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Rasim Arı kimdir? 

Sur Yapı Tempo City daire teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Sur Yapı Tempo City daire teslimleri ne zaman?

Kağıthane Tempo City daire fiyatları!

Sur Yapı imzası taşıyan Kağıthane Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari üniteden meydana geliyor. Kağıthane Tempo City daire fiyatları 592 bin TL'den başlıyor.

Folkart İn City daire fiyatları!

Folkart İn City daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İn City İzmir'de daireler 30 Eylül 2019'da teslim ediliyor...

Suryapı Tempo City daire fiyatları 2017!

Suryapı Tempo City daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Tempo City Kağıthane'de 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Kocaeli Aytepe Diriliş 1 Kampı hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kentin zirvesindeki Diriliş Kampı’nın ikinci ünitesi olan Aytepe Diriliş 1 Kampı hizmete giriyor.

Akademi Lise Gölcük Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha ekliyor.

Sur Yapı Tempo City daire fiyatları!

Sur Yapı Tempo City daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslim edilecek olan Sur Yapı Tempo City Evleri Bayrampaşa Axis AVM'nin yanında yer alıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Tempo City satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzası taşıyan Tempo City Kağıthane projesi 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana geliyor. Tempo City satılık daire fiyatları 530 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Tempo City Sur Yapı daire fiyatları!

Tempo City Sur Yapı daire fiyatları 530 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tempo City Kağıthane'de teslimler Temmuz 2019'da yapılıyor...

Orange City Bursa daire fiyatları!

Orange City Bursa daire fiyatları 410 bin TL'den başlıyor. Orange City Bursa'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

spor city daire fiyatları Haberi

spor city daire fiyatları

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatlerinin yer aldığı Spor City projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Spor City ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


10 bloktan meydana gelen Esenyurt Spor City Evlerinde toplam olarak 577 adet daire bulunuyor. Blokların zemin+11 kat olarak tasarlandığı Spor City Evlerinde dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor.


Spor City ödeme planı bilgisinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim. Spor City daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL olarak belirlendi. Spor City projesi Ozanlar Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Spor City ödeme planı kapsamında daire bedelinin yarısı peşin olarak ödendiğinde kalan tutar ise 60 aya...