19 / 05 / 2024

Sporland'den ev alan ünlü futbolculara komşu olacak!

Sporland'den ev alan ünlü futbolculara komşu olacak!

Yeşil sahaların futbol yıldızları, kazançlarını Antalya'da gayrimenkule yatırıyor.



Galatasaray'dan Servet Çetin, Fenerbahçe'den Semih Şentürk ve Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek Antalya'daki Sporland'tan 200 bin euro karşılığında villa satın aldı.
Üç yıldızın yanı sıra Denizlisporlu Murat Karakoç, Selahattin Kınalı, Caner Celep, Kocaelisporlu Levent Kartop, Azerbaycan'da oynayan eski Beşiktaşlı Ali Cansun ve eski Trabzonsporlu Erhan Namlı da Sporland'dan villa alan futbocular arasında bulunuyor.
Menajer, aynı zamanda müteahhit olan Alaattin Gülerce'nin koordinasyonunda toplanarak, Konyaaltı Sarı Su Mevkii'nde arazi satın alıp inşaatı başlatan futbolcular, ağustosta villa kentin açılışıyla birlikte villalarına kavuşacak.
Hakan Şükür, Arda Turan ve Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un da villa kentten villa istediğini ancak villa olmadığı için satışların yapılamadığını kaydeden Gülerce, teknik direktörler için de bir villa kent projelerinin olduğunu söyledi.
Gülerce, villaların akıllı bina olarak tasarlandığını, televizyondan klimasına kadar her ayrıntının cep telefonu veya kumandayla kontrol edilebileceğini kaydetti.
Villa kentin içinde mini futbol sahası, fitness salonu, tenis sahası gibi spor ile ilgili birçok ayrıntının da olacağını vurgulayan Gülerce, "Villalar 265 metrekare büyüklüğünde. Her villanın altına 80 metrekare sinema soluna yaptırtıyorum" dedi.

Referans

 0242 228 24 01

www.sporland07.com


Geri Dön