Ekonomi

Spotify'dan dev kampanya! 3 ay ücretsiz olacak

Popüler müzik platfotmu Spotify Premium'dan yeni bir kampanya geldi. Firma 3 ay geçerli olacak Premium hesabı vermeye başlıyor. Bu kampanya sayesinde kullanıcılar 3 ay ücretsiz şekilde Spotify Premium’u kullanabileceklerdir

Müzik ve podcast platformu olan Spotify, yeni bir kampanya ile yeni kullanıcılara ulaşmayı hedeflemekte. Bu kampanya sayesinde kullanıcılar 3 ay ücretsiz şekilde Spotify Premium’u kullanabileceklerdir. Ancak kullanıcıların acele etmesi gerek zira bu kampanya sınırlı süreliğine sunulmuş durumdadır. 

Ücretsiz Spotify kampanya şartları neler?

15 Ağustos günü açıklanan yeni kampanya, Spotify Premium’a henüz kaydolmamış olan herkese açıktır. Eğer daha önceden bir Premium hesabınız varsa bu kampanyadan yararlanmanız mümkün değildir. Yapılan açıklamaya göre bu kampanya 11 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır. 3 ay Spotify Premium deneme kampanyasını kullanmaya başladığınızda ise gelecek ödeme planınız aylık 20.99 TL olacaktır. Öte yandan daha önceden de Spotify, 1 aylık ücretsiz abonelik kampanyaları sunuyordu.

Ücretsiz üyelik nasıl alınır?

Spotify’ın mevcut üç aylık ücretsiz Premium fırsatından yararlanmak için Spotify’ın web sitesine gidebilir ve üyeliğinizi başlatmak mümkün. 3 Ay ücretsiz kampanyası yalnızca Bireysel plan ve Öğrenci planları için geçerlidir. Öte yandan Spotify Duo ve Aile paketlerinde de 1 ay ücretsiz kullanım fırsatı sunulmaktadır.