17 / 06 / 2024

Spradon Kuleler'de 72 aya 0 faiz!

Spradon Kuleler'de 72 aya 0 faiz!

Bahçeşehir'in merkezinde, gökyüzüne uzanan ayrıcalıklı bir yaşam sunan Spradon Kuleler, cazip ödeme koşullarıyla şimdi herkesin hayatını şekillendiriyor.



Yüzde 50 peşinatla, 72 ay 0 faiz, ara ödemesiz olarak sunulan Spradon Kuleler, peşinatın %10'unu şimdi, kalanını Mayıs'ta ödeme fırsatını da sağlıyor.
Bugün Spradon, Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirdiği projeleriyle farklı zevklere, tarzlara ve bütçelere hitap ediyor. Spradon Kuleler, birinci sınıf malzeme ve işçiliği, konut kavramına getirdiği yenilikleri, modern mimari tasarımı, Bahçeşehir'deki mükemmel konumu ve sunduğu cazip finansal avantajlarla herkesin hayalindeki proje haline geldi.

Özellikle yatırım için gayrimenkulün ön plana çıktığı bugünlerde Spradon'un sunduğu özel finansal avantajlar Bahçeşehirlilerin ve İstanbulluların ilgisini fazlasıyla çekiyor. Spradon Kuleler, bugüne kadar Bahçeşehir'de görülmemiş vadelerde sunduğu konutlarıyla, ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyen herkesin gözünü kendisine çevirmesini sağladı. %50 peşinatla, 72 ay 0 faiz, ara ödemesiz olarak sunulan Spradon Kuleler, peşinatın %10'unu şimdi, kalanını Mayıs'ta ödeme fırsatını da sunuyor.
Aslında Spradon Kuleler, Bahçeşehir'deki modern yaşamın yeni adı. Lüks alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler, restoranlar tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için yanıbaşınızda. Bahçeşehir Spradon Kuleler sizler için İstanbul'un karmaşasından, gürültüsünden, trafiğinden bir kaçış olacak şekilde tasarlandı. Yüzeyde araç geçişi olmayan yer altı otoparkı size bu ayrıcalığı fazlasıyla sunuyor. Yem yeşil yaşam alanları; ailecek yürüyüşleri, bisikletinizle rahat gezmeleri, sohbetleri sizler için daha keyifli hale getiriyor. Yüzme havuzu, fitness merkezi, Türk Hamamı ve saunadan oluşan sosyal tesis alanı, Spradon yaşam kalitesinin diğer özellikli parçası.

Spradon Kuleler adeta 24 saat yaşayan bir yaşam alanı. Gündüz ne kadar rahat günün tadını çıkarabiliyorsanız, gece de aynı keyfi alabilmeniz mümkün. Yaşam alanlarının ve konutların elektrik ihtiyacını her zaman karşılayabilen jeneratörler devrede. Aktif görev yapan profesyoneller Spradon'da güvenliği 7/24 sağlıyor.

Spradon Kuleler Bahçeşehir'in merkezinde apayrı bir dünya haline geldi. İstanbul'un en özel yerlerinden biri Bahçeşehir'in, en özel yeri Spradon'da, hemen teslim ve Haziran teslimli dairelerle, ayrıcalıklı bir yaşam şimdi sizleri bekliyor.

0212 444 58 98

http://www.spradon.com/



Geri Dön