04 / 05 / 2024

Spradon Vadi görücüye çıktı! 131 bin TLden başlayan fiyatlarla!

Spradon Vadi görücüye çıktı! 131 bin TLden başlayan fiyatlarla!

Gerçekleştirdiği Spradon markalı konut projeleri ile özel konutlar üreten Kuzu Grup, Bahçeşehirde, Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdiği SPRADON VADİ projesi ile Spradonlar serisinde ilerleyerek büyüyor...



Spradon markalı özgün projeler ile Bahçeşehirde binlerce konut üreten Kuzu Grup, yine Bahçeşehirde Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdiği SPRADON VADİ projesi ile tamamı teslim edilmiş; Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartzın kalitesini artırarak Spradon serisine devam ediyor.

İstanbulda özgün projelerin yer aldığı Bahçeşehir 2. Bölgede yepyeni simge bir proje yükseliyor.

İstanbul,  Ankara  ve yurt dışı projeleri başta olmak üzere 68 yıldan bu yana on binlerce nitelikli konuttan oluşan projelere imza atan Kuzu Grup, Emlak Konut GYO ile Bahçeşehire yeni ve modern bir konut projesi daha kazandırmanın mutlu heyecanını yaşıyor.

1037si konut ve 1 adet ticari ünite olmak üzere toplam 1038 bağımsız bölümden oluşan SPRADON VADİ inşaatı başladı.

Toplamda 42 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Spradon  Vadi Evlerinde toplam 1037 konut yer alıyor. 1 adet ticari üniteye sahip projenin inşaat alanı ise 160 bin metrekare olarak belirlendi. 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselen projede; 524 adet 1+1, 476 adet 2+1, 37 adet 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 131 bin TLden başlangıç gösteriyor.

Konutların Ocak 2014te sahiplerine teslim edileceklerini belirterek sözlerine başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen KUZU; hem ev sahibi olarak Spradon Vadide yaşamak isteyen hem de yatırım amaçlı hareket eden müşteriler için bu projeyi geliştirdiklerini kaydetti.

Arsa yapısını içlerine sindirerek proje geliştirdiklerini belirten KUZU; Yapılan araştırmalar gösteriyor ki insanlar doğaları gereği su ve yeşil alana yakın olmak istiyor. İşte biz de bu gerçekten hareket ederek konutlarımızı su ve yeşil ile bütünleştirdik.

Daha önce gerçekleştirdiğimiz Spradon konseptli projelerimizde insanı esas almıştık. Bu projenin tasarım yaklaşımını modası geçmeyecek bir eser bırakalım anlayışı üzerine kurarak Bahçeşehirin merkezinde modern, konforlu ve simge bir proje geliştirdik diye konuştu.

SPRADON VADİ de her kesimin ihtiyaçlarına hitap edecek bir yaklaşım sergilediklerini kaydeden KUZU sözlerine;  Spradon Vadide çok katlı ve orta yükseklikteki binalarda yaşamayı tercih eden insanların beklentilerine cevap verdik. Böylece  29 ve 31 katlı iki kulenin yanı sıra 5 adet de 10 ila 13 kat arası bloklara yer verdik diye devam etti.

SPRADON VADİ projesinin satışa çıkış fiyatının 1985 TLden başlayacağını belirten KUZU; fiyatların kat yüksekliğine ve diğer şerefiye kriterlerine göre değişkenlik göstereceğini belirtti. Lansman dönemi için uygun tuttuğumuz fiyatlar, daha sonra yatırımcısına artı değer kazandıracak biçimde  yeniden düzenlenecek şeklinde konuştu.


444 58 98

http://www.spradon.com/


Geri Dön