07 / 05 / 2024

Spradon Vadi'de 4 ay erken teslim!

Spradon Vadi'de 4 ay erken teslim!

Kuzu Grup'un Bahçeşehir'de Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa ettiği, satış şampiyonluğu ve sıra dışı ödeme planlanıyla öne çıkan Spradon Vadi projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor...





Kuzu Grup'un Bahçeşehir'de Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa ettiği, satış şampiyonluğu ve sıra dışı ödeme planlanıyla öne çıkan Spradon Vadi projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor. 


2014 Ocak ayında teslim edileceği açıklanan Spradon Vadi projesinde 2013 Ekim itibariyle daireler ev sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Öte yandan Spradon Vadi'de yer alan sınırlı sayıdaki dairelerin satışı kişiye özel ödeme koşullarıyla devam ediyor. Projede, yüzde 1 KDV avantajıyla ev sahibi olmak mümkün. 


YÜZDE 1 KDV AVANTAJI 


Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdikleri Spradon Vadi projesinde başanlı bir satış grafiği yakaladıklarını belirlenerek, sınırlı sayıda dairenin kaldığı Spradon Vadi'de ev sahibi olmak isteyenlerin elini çabuk tutmalannı önerdi. Özen Kuzu, "Ocak 2013'te yürürlüğe giren yüzde 8 ve 18'lik yeni KDV oranlanndan da etkilenmeyen Spradon Vadi de KDVnin yüzde 1 olarak uygulanması konut alıcısı için önemli bir avantaj oluşturuyor'' diye konuştu. 



Yeni Akit Gazetesi 


Geri Dön