29 / 04 / 2024

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı. Salı günü piyasa hayatına giriş yapan Squid kripto parasının fiyatı yalnızca 1 sentti, Cuma günü ise 39 sente kadar çıktı. 



Eğer Netflix'teki Kore dizisi Squid Game'e hayranlığını sergilemeyi isteyen tutkulu bir izleyici iseniz, kripto parasını alabilirsiniz.

BBC'den Katie Silver'ın haberine göre; bilgisayar oyunu yapımcıları, dizinin bir internet oyunu versiyonunu hayata geçirdi ve oynamak isteyenlerin ödemeyi Squid kripto parası ile gerçekleştirmesi talep ediliyor.

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Salı günü piyasa hayatına giriş yapan Squid kripto parasının fiyatı yalnızca 1 sentti ancak Cuma gününe gelindiğinde yüzde 430'luk bir artışla 4 dolar 39 sente kadar çıktı. 

Fakat Squid kullanıcılara, satın aldıkları parayı geri satma fırsatı sunmaması sebebiyle eleştiriye tabi tutuldu. 

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Para için ölümle sona eren çocuk oyunları oynamaya mecbur kalan bir grup insanın hikayesine yer veren distopya (karanlık bir gelecek tahayyülü) dizisi büyük izleyici topladı ve hararetli tartışmalara neden oldu.

Shiba’ların değeri yüzde 7 arttı!

Kripto paralarda deprem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön