15 / 10 / 2024

S.S Minikent Konut Yapı Kooperatifi'nde 97 bin 67 TL'ye!

S.S Minikent Konut Yapı Kooperatifi'nde 97 bin 67 TL'ye!

Milas 1. İcra Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Dörttepe Köyü, Hisar mevkiinde S.S Minikent Konut Yapı Kooperatifine dubleks  konut satılacak. Toplam bedeli 97 bin 67 TL olan dubleks  konutun ihalesi 26 temmuz 2011 günü Milas Adalet Sarayı Önü adresind




 Milas 1. İcra Müdürlüğü tarafından verilen açık artırma ilanı şöyle;

T.C. MİLAS 1. İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI
DOSYA NO: 2009/921 TAL.

1 - TAPU KAYDI:
Muğla ili, Milas ilçesi Dörttepe Köyü, Hisar mevkiinde, cilt 12, sayfa 1110,4940 parselde, tamamı Fatih Murat MERTOGLU adı na kayıtlı 13.066,81 m2 ana taşınmaz niteliği 13.066,81 m2 yüzölçümlü tapuda ana taşınmaz niteliği 48 adet dubleks mesken nitelikli, zemin 1 kat 31 nolu bağımsız bölüm 2/96 arsa paylı tapuda dubleks mesken bağımsız bölüm nitelikli taşınmaz.

Hali Hazır Durumu:
Parsel içerisinde S.S Minikent Konut Yapı Kooperatifine ait inşaatı bitmiş ve iskan edilmiş binalar bulunmaktadır. Alt yapısı ve çevre düzenlemesi bitmiş haldedir. 2/96 arsa paylı 31 nolu dubleks dairenin inşaatı bitmiş ve iskan edilmiş haldedir. Zemin katında salon, açık mutfak ve tuvalet, üst katında 3 yatak odası ve banyo -tuvalet bulunmaktadır. Binanın dış cephesi serpme sıvalıdır. Kapı ve pencereleri ahşap doğrama olup, terasında pergole bulunmaktadır. Toplam inşaat alanı 79,00m2 dir. Parselin bulunduğu yer arazi yapısı olarak meyilli ve deniz manzaralıdır.

İmar Durumu:
Milas Belediyesi imar ve şžehircilik Müdürlüğü'nün 06/07/2009 gün ve 916-9519 sayılı yazısı gereği 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Ayrık Nizam 2 kat konut alanında kalmaktadır.Taks % 15, kaks %30' dur.

Muhammen Bedeli: 97.067,74 TL

Satış Saati  : 11:00 -11:10 Arası

Satış şžartları

1-  Satış 26.07.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında MİLAS ADALET SARAYI ONÜ adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada*tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 05.08.2011 günü MİLAS ADALET SARAYI ONÜ adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan akacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3-  İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-  İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arası daki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-  şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-  Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir. (IIK m.126)
www.bik.gov.tr (Basın:38673)
 

Milas 1. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan

 


Münevver Danış/Emlakkulisi.com

Geri Dön