27 / 04 / 2024

SsangYong Korando'ya 2023 zammı! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'ya 2023 zammı! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'nun 2023 Ocak ayı fiyatı resmen belli oldu! Ssangyong Korando bu ay küçük bir zam aldı. Peki, SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...



SsangYong Korando'nun 2023 Ocak ayı fiyatı açıklandı. Ssangyong Korando bu ay küçük bir zam aldı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, yetenekleri ile göz dolduruyor.

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefonunuzu ekran ile senkronize edebilir, menülere sesle veya dokunarak erişebilirsiniz. Geri görüş kamerası ile aracınızın arkasında neler olduğunu detaylı bir şekilde görebilirsiniz. En son teknolojiyle donatılmış 10,25 inçlik Ghost saat yüzü, sürüş bilgilerinizin kontrolünü elinizde tutmanızı sağlar ve gündüz/gece ekranı değiştirme, görmeyi ve kullanmayı kolaylaştırır.

Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, araç hareket halinde olduğu şeritten sinyal olmadan ayrılma algıladığında sürücüyü uyarmak için bir ön kamera modülü kullanır.

LKA teknolojisi, şerit değiştirme girişimini sinyal olmadan algılar ve aracı şeritte tutmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

SDA işlevi, hızınızı ve takip mesafenizi sürekli olarak izler ve öndeki araçla güvenli takip mesafesini koruyamadığınızda sesli bir uyarı verir. DAA, sürücü davranışını sürekli olarak izler ve sürücünün uyku hali belirtileri tespit ederse, sürücüyü mola vermesi için uyarmak için sesli bir uyarı kullanır.

Dik bir yokuşta HDC işlevi etkinleştirildiğinde, araç otomatik olarak vites küçültür, frene basar ve güvenli bir şekilde yavaşça iner. Aisin'in 6 vitesli otomatik şanzımanı, dünyanın en iyi araç özelliklerinden biri olarak kabul ediliyor ve en iyi yakıt ekonomisi ile yumuşak, sessiz vites geçişlerini sunuyor.

SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön