Ekonomi

SSK, Bağkur, 4C'li + EYT'li fark etmiyor! Almak için acele edin

Emekli promosyonları için bankalar birbirleri ile rekabet içine girdi. Bankalar emekliler için kampanyalar yapıyor. Son olarak da emekliler için bankalar faizsiz kredi vermeye başladı. İşte tüm ayrıntılar...Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen emekliler bankaların sunduğu fırsatları araştırıyor

Bankalar faizsiz kredi vermek için hazırlık yaptı. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen emekliler bankaların sunduğu fırsatları araştırıyor. En iyi hizmeti hangi banka veriyor , ne kadar kredi çekilebilir? gibi soruların cevaplarını aramaktalar.

HALKBANK KREDİ SEÇENEKLERİ NASIL SUNULUYOR?
Halkbank emekliler için faizsiz kredi imkanı vermekte. Emekliler bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Halkbank hizmet kalitesini gün geçtikçe arttırıyor. Yaptığı kampanyalar ile emeklilerin yüzlerini güldürmeyi başarıyor. Halkbank 15 bin TL krediyi faizsiz vermeye karar verdi. Sizde bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız en yakın Halkbank şubesine gidebilirsiniz.

İNG BANK FAİZSİZ KREDİ İMKANLARI NELERDİR?
İNG Bank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için yeni bir karar aldı. 20 bin TL ye kadar faizsiz kredi verme kararı aldı. İNG Bank yaptığı kampanyalar ile gözde bankalar arasında yer alıyor. Sizde bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız, en yakın İNG Bank şubesine gidebilirsiniz.

 

BURGANBANK İMKANLARI GENİŞLETİYOR
Burganbank'da diğer bankalar gibi kredi kampanyası başlattı. Burganbank 35 bin TL'ye kadar faizsiz kredi çekme kararı aldı. Böylece insanlar çektikleri krediyi faizsiz geri ödeyebilecek. Bu fırsattan yararlanmak isterseniz Burganbank'ı ziyaret edebilirsiniz.