29 / 04 / 2024

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Emekliler Kasım ayına 3 farklı ödeme fırsatıyla girebilecek. Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi, maaş ödemesi ve bankaların emekli promosyonlar hesaplara tek tek yatırılacak. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...



Emekliler ekim ayında maaş zammı beklerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zam için ocak ayını işaret etti. Ancak emeklilere Cumhuriyetin 100. yılına özel 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılacağının müjdesini verdi. Erdoğan ödemelerin kasım ayında yapılacağını belirtti. Ayrıca bankalarda emeli promosyon ödemelerini güncelledi. Böylece emekliler kasım ayında 3 maaş birden alabilecek. 

Türkiye'de emekliler, kasım ayı yaklaşırken hem Ekim ayı maaşlarını almanın heyecanını yaşadılar, hem de Kasım ayının getireceği sürprizleri merakla takip ediyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar ise bu heyecanı daha da artırdı.

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Emekliler, önümüzdeki ayın gelmesini dört gözle bekliyorlar. Emekliler Kasım ayında hem düzenli maaşlarının yanı sıra hem de Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile finansal anlamda rahat bir döneme girecekler. Bu ödemeler, emeklilerin yaşam koşullarını kısa süreli de olsa yükseltmek ve ekonomik güvencelerini artırmak açısından büyük bir önem taşıyor.

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklileri için oldukça heyecanlı bir dönem için resmen geri sayım başladı.  Kasım ayında emeklilere hem maaşları hem de özel bir sürpriz olarak verilecek olan Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi heyecanla bekleniyor. 

İşte Takvim'in haberine göre, Kasım ayında emeklilere özel verilecek ödemelere ilişkin önemli detaylar:

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Maaş Ödemeleri 17-28 Kasım Tarihleri Arasında Kasım ayında Bağ-Kur ve SSK emeklileri, tahsis numaralarının son rakamına göre 17-28 Kasım tarihleri arasında maaş ödemelerini alacaklar. Söz konusu dönem, emekliler için maddi anlamda rahat bir nefes alma fırsatı sağlayacak.

Banka Promosyonları: Emekliler, maaşlarının yanı sıra bankalar tarafından sağlanan promosyonlar konusunda da merakla bekleyişlerini sürdürüyor. Ekim ayında promosyon ödemeleri bazı bankalarda 12 bin 500 TL seviyesine kadar yükseldi, fakat kasım ayı kampanyalarına ilişkin henüz bankalardan resmi bir açıklama gelmedi. Emekliler, bu konuda yakından takipçi ve dikkatli bir bekleyişe devam ediyor.

Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi: Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla, emeklilere bir kereye mahsus olmak üzere 5bin  TL tutarında Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek. Bu özel ikramiye, emekliler arasında büyük bir mutluluk kaynağı olacak ve Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlama olanağı sunacak.

KASIM AYINDA 3 FARKLI ÖDEME

Kasım ayı, emekliler için maaş, banka promosyonu VE Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi gibi üç farklı ödeme fırsatını beraberinde getiriyor. Söz konusu ödemeler, emeklilerin maddi güvencelerini artırarak yaşam standartlarını yükseltmelerine yardımcı olacak.

İstanbul'da konut ve sanayi imarlı 8 arsa satılacak! Megakentte arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!


Geri Dön