18 / 05 / 2024

Standard Poor's yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Rakamı görenler inanamadı!

Standard Poor's yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Rakamı görenler inanamadı!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen dolar kuru ile ilgili bir yeni tahmin daha geldi. Uluslararası finans piyasalarının önde gelen kuruluşlarından S-P Global dolar kurunun bu yıl sonunda 31,88 TL olacağını belirtti.



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen dolar kuru ile ilgili bir yeni tahmin daha geldi. Pek çok kişi dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, Uluslararası finans piyasalarının önde gelen kuruluşlarından S-P Global dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı.

Türkiye’nin ekonomik istikrarına yönelik güvenini artırarak kredi notunu yükselten S-P Global, bu kararla, piyasa beklentileriyle uyumlu olarak, ülkenin ekonomik görünümünü “pozitif” şeklinde nitelendirdi. S-P Global, aynı zamanda dolar kurunun bu yıl sonunda 31,88 TL olarak açıkladı.

Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/taaardu üzerinden S-P Global'in dolar tahminini paylaştı ve takipçilerine doların yıl sonunda kaç TL ile kapatacağını sordu.

Tardu Barlas'ın paylaşımı konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde:


Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Standard - Poor's  S-P Global'e göre, Dolar TL kuru bu yılı 31,88 TL;  2025 yılı sonunu ise 43,00 seviyesinden kapatacak.

Peki sizce bu yıl dolar yılı kaç TL ile kapatır?

Peki dolar 2023 yılını kaç TL ile kapatacak? İşte söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Borsa İstanbul'da haftanın en çok kazandıran hisseleri hangileri?

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Mağdur ev sahibi CHP'li Ali Mahir Başarır'a seslendi: Ben ve benim gibi mağdurlar için tek kelime etmiyorsunuz!


Geri Dön