08 / 05 / 2024

Steel İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Steel İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih     Kocaman tarafından kuruldu. 



Steel İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih     Kocaman tarafından kuruldu. 

Steel İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) b. Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri c. Demir ve çelikten sıcak veya soğuk çekilmiş yassı hadde ürünleri imalatı (demir veya çelik alaşımlı levha, şerit, sac, teneke sac, vb. dahil) d. Mağazalar için tezgah, banko, vitrin, raf, çekmeceli dolap vb. özel mobilya imalatı (laboratuvarlar ve teknik bürolar için olanlar hariç) e. Büro, okul, ibadethane, otel, lokanta, sinema, tiyatro vb. kapalı alanlar için mobilya imalatı (taş, beton, seramikten olanlar hariç) (vestiyer, dosya dolapları, mihraplar, minberler, kürsüler, öğrenci sıraları, büro tipi sandalye ve koltuklar, vb.) f. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) g. Binaların iç ve dış boyama işleri h. Mobilyaların boyanması, verniklenmesi, cilalanması vb. tamamlayıcı işlerin yapılması i. Plastikten/PVC den kapı, pencere, bunların kasaları, pervazları, kapı eşikleri, vb. imalatı


Geri Dön