03 / 05 / 2024

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek




Modül afif çelik sistemleriyle bina kuran Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek. Steelife Genel Müdürü Bülent Aydın, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarıyla geliştirilen Modül Ev'in estetik görünümüne ilave konforlu, modern ve güvenli bir yapı olduğunu, ayrıca sökülüp, taşınabildiğini kaydetti. 


Modül Ev'in kalıcı yaşam alanlarının konfor ve estetiğine sahip olduğunun altını çizen Bülent Aydın, evin kişiye özel olarak tasarlanabildiğine de dikkat çekti. 

Hızlı bir üretimin ardından kurulumun gerçekleştirildiğim söyleyen Aydın, "İsteğinize göre projelendirilebilen Modül Ev, zaman ve maliyetten tasarruf sağlıyor. Üretim süreci yaklaşık bir ay süren evin montaj süresi ise projeye göre bir ila beş gün arasında değişebüiyor" dedi. 

Üretimin teknolojik, bilgisayar kontrollü ve çok hızlı yapüdığmı dile getiren Bülent Aydın, Modül Ev'in üretiminin neredeyse tamamının fabrikada tamamlandığını kaydetti. Yeni nesü bir yaşam alanı olan Modül Ev'in hafif çelik konstrüksiyondan oluşan taşıyıcı sisteme sahip olduğunu kaydeden Aydın, her bir modülün duvar, çatı ve tabanlarında uygulanan ısı ve ses izolasyonlarının üst seviyede olduğunu büdirdi. Aydın, "Modül Ev, sunduğu yalıtım avantajı ve yüksek yangın dayanımı sayesinde farklı iklim koşullarında ve her türlü coğrafyada başta konut olmak üzere yurt ve otel amaçlı olarak da kullanılabiliyor" şeklinde bilgi verdi. 

Modül Ev'de soğutma ihtiyacı için klimaların, ısıtma ihtiyacı içinse elektrikli radyatörlerin kullanıldığını söyleyen Aydın, "Her bir modülün kendine ait bir su ve elektrik tesisatı sistemi bulunuyor. 

Üst üste maksimum üç modül kullanılabiliyor. Yatayda ise farklı birleşimler olabiliyor. Modüllerin kendi tabanı olduğundan zeminde her hangi bir betona ihtiyaç duyulmuyor" diye konuştu. Ayrıca, Modül Ev'in belirli bir süre kullamldıktan soma istendiğinde başka bir yere kamyon ya da TIR aracılığıyla rahatlıkla taşınıp yeniden kullanüabildiğini söyleyen Aydm, sipariş üzerine imal edilen Modül Ev'de yıllık kapasitelerinin 5 bin adet olduğunu söyledi.


Dünya Yapı Fuarı




Geri Dön