18 / 05 / 2024

Steelife, bir ayda ev hazırlıyor

Steelife, bir ayda ev hazırlıyor

Steelife, arsası olanları bir ay içinde "hayal ettiği" eve kavuşturuyor



Yapılan açıklamada, doğa koşullarına göre kalıcı ve teknolojik yapılar üreten Steelife'in; evi, projesi hazırlanmış ve tüm izinleri alınmış bir şekilde, bir ay içinde teslim ettiği belirtildi.

Konutların dışında otel, hastane gibi hizmet ve ticari binalar da üreten Steelife, Antalya Vogue Otel'in 200 metrekare ile 704 metrekare arasında değişen 40 adet villa tipi süitini sadece 75 günde tamamladı.

Müşterilerin kullanım amaçlanın, kültürel taleplerini dikkate alan Steelife'in 29 tip projesi söz konusu. Depreme dayanıklı teknoloji kullandıklarını, klasik yapı sistemlerine göre daha estetik, yüksek ısı ve ses izolasyon değer-erine sahip yapılar ürettiklerini söyleyen Steelife Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, Steelife'in bir deprem ülkesi olan Türkiye'de güvenli bir sistem olarak öne çıktığının altını çizdi. Çeliğin geri dönüşümlü bir malzeme olduğuna da işaret eden Aydın, böylelikle doğal kaynakların tüketilmesinin önüne geçildiğini kaydetti.

Aydın, Steelife'ı tatil sezonu öncesinde Ege ve Akdeniz bölgelerine taşımayı planladıklarını açıkladı. Galvanizli hafif çelik yapı sistemi Steelife ile maksimum dört kata kadar binaların yapılabildiğine işaret eden Aydın, konutlann dışında hastane, ofis, okul gibi hizmet ve ticari binaların da yapılabildiğine dikkat çekti. Steelife'm fiyatları hakkında da bilgi veren Mustafa Bülent Aydın, metrekare fiyatlarının 300 ila 750 dolar arasında değiştiğini kaydetti.
Cumhuriyet


Geri Dön