04 / 05 / 2024

Steelife'tan metrekaresi 300 dolara konut

Steelife'tan metrekaresi 300 dolara konut

Vefa Group şirketlerinden Steelife, galvanizli hafif çelikle hızlı konutlar inşa ediyor



Vefa Group şirketlerinden Steelife, Türkiye'de çok tanınmayan galvanizli hafif çelik yapılar üretiyor. Kullanım amaçlarına, kültürel ve mimari taleplere, doğa koşullarına göre kalıcı ve teknolojik yapılar üreten Steelife, kendi arsanız üzerinde projesini hazırladığınız ve tüm izinlerini aldığınız evinizi en geç bir hafta içinde inşa edebiliyor. Steelife Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, maksimum 4 kata kadar binaları yapılabildiği galvanizli hafif çelik yapı sistemi Steelife ile konutların yanı sıra hastane, okul, ofis gibi hizmet binaları ve ticari yapılarda inşa edilebildiğini belirtiyor. Aydın, "Müşteriler 29 tip projeden birini seçebilirler. Kendi istekleri doğrultusunda projelendirdikleri yapıyı da tercih edebiliyor. Yapıların metrekare fiyatı özelliğine göre 300 dolardan başlayıp 600 dolara kadar çıkıyor" dedi.

Hem ekolojik, hem de güvenli
Ürünün klasik yapı sistemlerine göre daha estetik, daha yüksek ısı ve ses izolasyon değerlerine sahip yapılar ürettiğine değinen Aydın, tüm bölgeleri deprem riski taşıyan Türkiye'de güvenl bir sistem olarak da öne çıktığını vurguluyor. Aydın, çeliğin geri dönüşümlü bir malzeme olduğu için doğal kaynakların tüketilmesinin de önüne geçildiğinin altını çizerek, "Ürün yüzde 100 geri dönüşümlü malzemelerden üretiliyor. Kısa sürede uygulanabilmesi nedeniyle zaman kaybettirmiyor. Teknolojisi ve estetiğiyle uzun ömürlü ve lüks konutlarla hayatı kolaylaştırıyor" diye konuşuyor.

'Hafif çelik sistemini tanıtacağız'
2010 yılına ilişkin bir stratejik plan hazırladıklarını anlatan Aydın, 'Hafif çelik sistem Türkiye'de çok bilinmediği için fazla kullanılmıyor. Ege, Akdeniz bölgelerinde inşaat sezonu kısa olduğu için ve inşaatların hızlı yapılması gerektiği için Steelife'ı, özellikle bu bölgelerde yapı profesyonellerine tanıtmak için özel bir çalışma yapacağız. Bu çalışma kapsamında mimarlara, mühendislere, özel hastane ve otel yatırımcılarına, proje geliştirici ve yatırımcılarına yapı sistemimizi ve çözümlerimizi anlatacağız" dedi.
Sabah Emlak


Geri Dön