29 / 04 / 2024

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.



Stellantis, "Pro One" ile, tam anlamı ile yenilenen ürün segmentinde, ikinci nesil elektrikli araçlara geçiş ve kompakt, orta boy, büyük ticari araçlarda idr tamamen bağlantılı çözümler ile ticari araç liderliğini oluşturmayı hedeflemekte.

Stellantis yapılan açıklama kapsamında, Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 adet aracını görücüye çıkardı.

Buna göre Stellantis, 2023 yılı sonuna kadar da yeni Citroen’den Berlingo, Jumpy ve Jumper, FIAT Professional’dan yeni Doblo, Scudo ve Ducato, Opel/Vauxhall’dan Combo, Vivaro ve Movano, PEUGEOT’dan Partner, Expert ve Boxer, RAM’den ise ProMaster EV olmak üzere tüm segmentlerde "Altı Marka, Tek Güç" yaklaşımı ile kompakt, orta boy ve büyük yeni ticarileri ile geleceğe hazırlanmakta.

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Markada, 420 km'ye varan menzil, mevcut hidrojen yakıt hücreli orta boy ticari seçeneklerin, performanslarından ödün vermeden hidrojen yakıt hücreli büyük ticari seçenekleri ile güçlendirilmesi ve 2. nesil BEV çözümlerle Sıfır Emisyon Önceliği yer almakta. Buan göre ğrün gamındaki yeni teknik özellikler arasında, yenilenen kokpitler, yeni 10 inçlik bilgi-eğlence sistemi, Otonom Seviye 2’ye uzanan 18 çeşitli güncellenen Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS), standart olarak tamamen bağlantılı sistemler, dönüşüm için çekiş bataryasının kullanılmasını sağlayan yenilikçi e-PTO (elektrikli PTO) çözümü bulunuyor.

2023 yılının sonuna kadar yeni ticariler araçların tamamı bağlantılı olacak ve 2026 yılından itibaren de kablosuz güncellemeler yapılarak, Dare Forward 2030 stratejik planındaki 7 büyüyen iş kolundan biri olarak 5 milyar Euro bağlantılı bir hizmet geliri elde etme hedefine de olanak sağlanacağı belirtildi. Öte yandan Stellantis ve markaları, sürücüler için stressiz bir ortam ve ticaret erbaplarına güvenilir bir iş ortağı sağlamak üzere farklı gelişmiş elektrikli güç-aktarma sistemleri, güvenlik, ADAS ve bağlantı teknolojileri sunuyor.

STELLANTIS TÜRKİYE

Türk otomotiv endüstrisinde yabancı yatırımcı ve mobilite sağlayıcısı olarak hizmet veren Stellantis Türkiye, aynı çatı altında barındırdığı dört markasını 200’e yakın değerli insan kaynağı ile Türkiye pazarında birinci sınıf müşteri deneyimi sunmaya odaklanmış bir satış ve pazarlama şirketi olarak yönetiyor.

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ticari araç almak isteyenler aman dikkat! Opel Vivaro Cargo'ya bu ay 1 lira bile zam gelmedi!

 


Geri Dön