18 / 05 / 2024

Story Çarşı Beylikdüzü için talep toplama devam ediyor! 500 liraya kiralık dükkan!

Story Çarşı Beylikdüzü için talep toplama devam ediyor! 500 liraya kiralık dükkan!

5 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde 2 katlı bir AVM olarak yükselen Story Çarşıda bulunan dükkanların aylık kira tutarları 500 TLden başlıyor...



 10 Ocak 2012 tarihine kadar talep toplanacak olan Story Çarşı, Beylikdüzünde yer alıyor. Story Residenceın yapımcı şirketi olan Orkun Group tarafından inşa edilen çarşıda 77 adet dükkan mevcut olacak.

5 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde 2 katlı bir AVM olarak yükselen Story Çarşıda bulunan dükkanların aylık kira tutarları 500 TLden başlıyor.

Metrobüs durağına 5 dakikalık bir mesafede hayat bulan Story Çarşıda 70 araçlık otopark alanı yer alıyor. Projede kiraya verilecek olan ticari birimlerin kullanım amaçları şöyle olabiliyor;

Cafe, restoran, büfe, market, kuyumcu, eczane, muhtar, bayan güzellik salonu, erkek kuaförü, kuru temizleme, terzi, GSM bayi, teknoloji mağazaları, internet cafe, çiçekçi, kırtasiye, spor mağazası, PTT, kargo, turizm acentası, banka, pastane,dişçi, aktar, ayakkabı mağazası, bijuteri, pet shop, tuhafiye, fotoğrafçı, coffee shop, fatura ödeme noktası vb. gibi.

0212 853 96 66

www.storycarsi.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön