28 / 04 / 2024

Şua İnşaat Elite Side Evleri!

Şua İnşaat Elite Side Evleri!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Side

Pendik'te hayata geçirilen Şua İnşaat Elite Side Evleri 'nin fiyat, ödeme ve ayrıntılı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...




İçerisinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon penthouse daire tiplerinin bulunduğu  Elite Side Evleri  Şua İnşaat  imzasına sahip. 


Toplam 400 adet konutun yer aldığı Şua İnşaat  Elite Side  Evleri  25 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Şua İnşaat Elite Side Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Şua İnşaat Elite Side Evleri 'nin fiyat bilgisi şöyle: 


Şua İnşaat Elite Side Evleri fiyatları: 



Şua İnşaat Elite Side Evleri projesindeki minimum fiyat 2+1 daireler için 250 bin liradan başlangıç gösteriyor. Şua İnşaat Elite Side Evleri ödeme planı hakkında bilgi verecek olursak. 


Şua İnşaat Elite Side Evleri ödeme planı: 


Şua İnşaat Elite Side Evleri projesinde banka kredisi kullanarak daire alınabiliyor. Projede ayrıca en az yüzde 50 peşinat ödendiğinde, 30 ay faizsiz bir şekilde taksit imkanı da bulunuyor. 



Şua İnşaat Elite Side Evleri 'nin dairelerinde alan büyüklüğü 85 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor.  


Türk hamamı, kafeteryalar, spor alanları, güvenlik hizmetleri, yüzme havuzu ve fitness salonu gibi imkanların bulunduğu Şua İnşaat Elite Side Evleri teslim tarihi şöyle: 


Şua İnşaat Elite Side Evleri teslimleri 2013 yılının Kasım ayında yapılacak. 



Telefon: 0216 390 91 92

Web Adresi: www.eliteside.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön