09 / 05 / 2024

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Peki Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte detaylar!



ŞUBAT AYI SOSYAL YARDIM PARALARI NE ZAMAN YATACAK?

Şubat ayı aile destek yardımı ödeme tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili detaylar belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ NE KADAR? ŞUBAT AYI DESTEK PARASI NE KADAR OLDU?

Aile Destek Programı çerçevesinde geçerli başvurular, hanenin sosyoekonomik profilinin ve gelir seviyesinin belirlenmesi için ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iletilecek olup bu hanelerden 3294 sayılı Kanun kapsamında olduğu tespit edilenler, bu tespiti izleyen ödeme döneminden itibaren söz konu destek programından yararlanabilecekler.

  • 450 lira ve altı için, bin 250 lira
  • 450 lira üzeri/ 911,15 lira ve altı için bin 100 lira
  • 911,15 TL üzeri/ 1372,30 TL ve altı için 950 lira
  • Bin 372,30 lira üzeri/ 2 bin 835,60 liradan az olanlar için 850 lira ödenmektedir.
  • 850 ile bin 250 lira arasında değişkenlik gösteren tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süre ile Aile Destek Programı ödemesi yapılacaktır. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi izleyen temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı son bulacaktır.

AİLE DESTEK YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILMAKTADIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet’ten üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun çerçevesinde kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

Ziraat Bankasından Şubat ayına özel bomba kampanya! 50 bin TL ödeme kefilsiz şartsız! Hemen alın!

Yasa arkanızda! Kendi evinizi yapmak için devletten 200 bin TL! Prefabrik evde kaçırılmayacak destek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön