27 / 04 / 2024

Süha Grup Doğuşpark'ta ömür boyu tatil vaat ediyor

Süha Grup Doğuşpark'ta ömür boyu tatil vaat ediyor

Süha Grup'un Nilüfer'de projelendiği Doğuşpark konut sitesinde, 'ömür boyu tatil köyü standardı' vaat ediliyor



Süha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Mutafoğulları, Nilüfer'de projelendirdikleri Doğuşpark konut sitesinde, 'ömür boyu tatil köyü standardı' vaat ettiklerini söyledi.

Mutafoğulları, "Çok yakında kapılarım açmaya hazırlanan sitede her detay ayrıntılı bir biçimde düşünüldü, iç ve dış mimarisinin zenginliğiyle ön plana çıkan bir projede birinci sınıf malzeme kullanıldı. Yüksek işçilik kalitesine sahip site, sosyal ve sportif olanaklarla konforlu ve mutlu bir yaşam arayanlar için tasarlandı" dedi.

390 konut yer alıyor
Doğuşpark'm özellikleri hakkında bilgi veren Mutafoğulları, şunları söyledi:
"Proje Süha Grup bünyesinde faaliyet gösteren BUR-OL İnşaat güvencesinde 44 bin 650 metrekarelik alanda kuruldu. Sitede 390 konut yer alıyor. Bursa'da ilk kez önemli oranda bir alanın sosyal ve sportif tesislerle yeşil alana ayrıldığı bir proje oldu. Dokuz farklı daire seçeneğinin olduğu sitede daire büyüklükleri 110 metrekare ile 354 metrekare arasında değişiyor. Daire tipleri 2+1,3+1,4+1 daire ve dubleks olarak tasarlandı." Projenin sosyal ve sportif olanaklarından da bahseden Mutafoğulları, şu bilgileri verdi:
"Projede kapalı ve açık yan olimpik yüzme havuzları, güneşlenme terasları, squash, tenis kortu, mini çim saha, çok amaçlı saha, yazlık sinema alanı, kay-kay pisti, kum voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, voleybol ve basketbol sahaları, araç yıkama yağlama ünitesi, kuru temizleme, kafeterya, bowling, bilardo ve oyun salonu, bar ve restoran,çocuk klübü, fitness, suna, fin hamamı, güzellik merkezi gibi özellikler yer alacak. Ayrıca her daireye 2 otopark ve bir depo verilecek."

50 daire kaldı
Doğuşpark projesinin bitimine sayılı günler kala ev satışlarında da ciddi bir yoğunluk yaşadıklarını kaydeden Mutafoğulları, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin tükendiğini söyledi. Mutafoğulları, tatil köyü konforunda tasarlanan sitede 50 daire kaldığını kaydetti.
Milliyet Business


Geri Dön