Kent Haberleri

Süheyl Batum'dan Florya tepkisi: '500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam'

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Süheyl Batum, Florya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam" dedi.

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Süheyl Batum, vizyonunu ve hedeflerini paylaşmak için kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Kulübün Kalamış'ta yer alan tesislerinde yapılan kahvaltıya Süheyl Batum ve yönetim listesinde bulunan kişilerin dışında sarı-kırmızılı kulübün kongre üyeleri ve davetliler katılım sağladı.

Süheyl Batum burada yaptığı açıklamada Galatasaray'ın bağımsızlığı ve geleceği için yola çıktıklarını dile getirerek, "Biz bu yola çıktığımızda 'Neden 13. olduğumuzda yola çıkmadınız?' dediler. Bu bizim amacımızın ne kadar doğru olduğunu da gösteriyor. 2 senedir şampiyon olan bir takımın yönetimine karşı çıkmak kolay değildir. Biz bunu bilerek yola çıkma kararı aldık. Galatasaray'ın genç kuşaklarının geleceğini ümitlerini, özgürlüğü korumak amacıyla yola çıktık. 27 Nisan tarihindeki mali genel kurulda bu kararı aldık. Sayın Dursun Özbek, Riva'yı satmak istediğini belirtmişti. Çok üstünde durmadı arkadaşlarımız. Mecidiyeköy'ü de taşımak zorundayız demişti. Fenerbahçe'nin stadı Kadıköy'ün göbeğinde. Beşiktaş, Dolmabahçe'nin üzerine stadını yaptı. Bizim stadımız ise Seyrantepe'de. Herkes bize 'Devlet size stat verdi.' dedi. Biz çok zor koşullarda o stada gidiyoruz" dedi.

"500 MİLYON DOLARDAN FAZLA ZARAR EDECEĞİZ"

Florya'nın 2017'de satıldığını dile getiren Süheyl Batum, "Florya, Riva ile birlikte Emlak Konut GYO'ya devredildi. Daha sonra yönetim değişti ve orayı boşatmadığımız için de sözleşme iptal oldu. 2019'da Mustafa Cengiz, ikisini birbirinden ayırarak Florya'yı bize geri kazandırdı. Sayın başkanımız, 62 dönüm daha aldı oradan. 2022 yılında bir yetki verdik. Florya arazisinin inşaat yapılması şartıyla ne koşullarla devredilebileceği de açık açık yazıldı. Başkan, güzel bir avansla Bankalar Birliğinden çıkacaklarını belirtmişti. 1 ay varken bunu söyledi. Florya, genel kurulun verdiği yetki çerçevesinde satılmazsa yalnızca 500 milyon dolardan fazla zarar edeceğiz. 500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam" dedi.

 

Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Geniş araba sevenler hemen bakın! Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!

Süheyl Batum'dan Florya projesi açıklaması: Daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder!

Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!