28 / 04 / 2024

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

CHP’lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer’de ortaya çıktı. Daha önce de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rezidans skandalı yaşanmıştı.



Sosyal medyada yer alan belgelere göre CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın çocukları ve kardeşleri üzerinden çok sayıda lüks rezidans satın aldığı iddiaları gündemde. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre belgeler sosyal medyada günün konusu oldu. Sosyal medyada bu değirmenin suyu nereden geliyor şeklinde sorular soruldu.

RUHSAT VERDİĞİ İNŞAATTAN REZİDANS ALMIŞ

CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in çocukları adına Ayazağa 10607 ada 3 parselde bulunan Nidapark Seyrantepe'de 3 lüks rezidans satın alındığı ortaya çıktı.

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!


BAŞKAN YARDIMCISININ DA REZİDANSLARI ORTAYA ÇIKTI

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

Aynı şekilde CHP'li Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın kardeşlerinin üzerine de çok sayıda rezidans olduğu ortaya çıktı.

Sevgi Atalay'ın kardeşlerinin Sancaktepe 6223 ada 15 parselde bulunan Resim İstanbul konutlarında biri 1.11.2016 tarihinde diğeri ise 8.8.2017 tarihinde olmak üzere 2 adet lüks rezidans aldığı ortaya çıktı.

Yine Sevgi Atalay'ın kardeşleri tarafından Küçükçekmece 838 ada 6 parselde bulunan Elitist Park konutlarından biri 5.6.2012 tarihinde diğeri 7.6.2012 tarihinde olmak üzere 2 adet lüks rezidans aldığı ortaya çıktı.


Geri Dön