30 / 04 / 2024

Süleyman Varlıbaş TUSKON'dan yılın iş adamı ödülü aldı!

Süleyman Varlıbaş TUSKON'dan yılın iş adamı ödülü aldı!

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, TUSKON tarafından bu yıl 18 'incisi düzenlenen geleneksel GESİAD Vefa Günleri Ödüllerinde 2010 Yılının En Başarılı İşadamı seçildi



Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, TUSKON (Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu) çatısı altında faaliyet gösteren GESİAD 'ın   (Gebze Sanayi ve İşadamları Derneği) bu yıl 18 'incisi düzenlenen geleneksel GESİAD Vefa Günleri Ödüllerinde, 2010 Yılının En Başarılı İşadamı seçildi.   2010 yılının başarılı kişi ve kuruluşlarının ödüllendirildiği 'Vefa Günleri Ödül Töreni'nde,   Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz da Yılın En İyi Bürokratı ödülünü aldı.

TUSKON tarafından yapılan açıklamalarda Varlıbaş Holding 'in iş modeli, finansman, inşaat, pazarlama ve satış gibi aşamalarını içeren gayrimenkul geliştirme faaliyetinde önemli bir deneyime sahip olduğuna vurgu yapıldı. Bin çalışanına ek olarak 10 bin kişiye istihdam sağlayan Varlıbaş Holding 'in Yurt içindeki başarılı projelerde, “Dünyanın çok uluslu firmalarıyla işbirliği yaparak sektörde ülkemizin gururu ve Türkiye 'nin lider inşaat şirketlerinden biri haline gelmiştir ” dendi.

35 yıllık bir geçmişe sahip olan Varlıbaş Holding 'in gayrimenkul geliştirme, inşaat ve müteahhitlik kuruluşu olan Varyap,   gayrimenkul ve taahhüt işlerinde Türkiye 'nin önde gelen firmalarından birisi olarak öne çıkıyor.    TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeli ile inşa edilen Varyap Meridian, 2010 'da Dünyanın En İyi Mimari Projesi seçilmişti. Taahhüt projelerinde de çok önemli deneyime sahip olan Varyap, İstanbul çağlayan 'da Avrupa 'nın en büyük Adliye Sarayı, İstanbul Seyrantepe Spor Kompleksi,  Ankara  Danıştay Başkanlığı Hizmet Binası, Trabzon Belediye Hizmet Binası ve Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü inşaatlarını sürdürüyor.


Geri Dön