02 / 05 / 2024

Süleymaniye Tabhane binasının restorasyon ihalesi sonuçlandı!

Süleymaniye Tabhane binasının restorasyon ihalesi sonuçlandı!

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Süleymaniye Tabhane binasının restorasyon ihalesi, toplam 4,7 milyon lira bedelle sonuçlandı



Tunceli, Kastamonu, Kırıkkale ve İzmir"de bazı kuruluşlar tarafından açılan çeşitli ihaleleri kazanan firmalar belli oldu. Süleymaniye Tabhane binasının restorasyon projesi uygulama işi ihalesini toplam 4 milyon 78 bin 956 lira bedelle, 'Delta İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi' kazandı.
İşin bitiş tarihi 23 Aralık 2011 olarak belirlendi. Belli istekliler arasında açık ihale usulü ile 24 Haziran 2010 tarihinde
yapılan ihale için toplam 17 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 13 adedini geçerli saydı.

-SONUçLANAN DİĞER İHALELER-

Sonuçlanan diğer ihalelerden bazıları ve bedelleri de şöyle:

Burdur şžeker Fabrikasının atıksu arıtım tesisi ve çamur susuzlaştırma tesisinin işletilmesi, bakım ve onarımı ihalesini 68 bin 135 lira bedelle Akdeniz Gıda Mobilya Ambalaj Nakliye Mahrukat İnşaat kazandı. Kütahya İl çevre ve Orman Müdürlüğünün, Tavşanlı-çobanköy Ağaçlandırma ve Rehabilitasyon projesi sahası-makineli arazi hazırlığı ihalesini 143 bin 767 lira bedelle Göksu İnşaat Madencilik Tekstil Hayvancılık Orman Ürünleri Limited şžirketi kazandı.

Üsküdar Belediye Başkanlığının aylık bülten basım hizmet alımı ihalesini 89 bin 400 lira bedelle, Kristal Reklam ve Matbaacılık Hizmetleri Sanayi Ticaret kazandı.

Altındağ Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünün, Örnek ve çamlık mahalleleri hanımlar Kültür merkezi inşaatı ihalesini 754 bin 500 TL bedelle Almet İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı. Karacasu Belediyesinin içme suyu depoları ara bağlantı yapım işi ihalesini 77 bin 950 lira bedelle, Zeray İnşaat Taahhüt Nakliyat Turizm Gıda Orman Ürünleri Dayanıklı Tüketim Limited şžirketi kazandı. Samsun İl Özel İdaresinin Kazım Orbay İlköğretim Okulu yapımı işi ihalesini, 3 milyon 199 bin 500 lira bedelle Boyut Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Hizmetleri Ticaret kazandı.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğünün, Trakya Teknopark Yönetici A.şž. idari bina ve kuluçka merkezi B ve C blok onarım işi ihalesini 587 bin 800 lira bedelle, İska İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.şž. kazandı. Siirt Üniversitesinin kampüs alanı çevre ihata duvarı koruma çiti ihalesini 899 bin lira bedelle Lay Mer Mermer İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı.'
AA


Geri Dön