28 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Kapalı Pazar Yeri 2018'de hizmete açılacak!

Süleymanpaşa Kapalı Pazar Yeri 2018'de hizmete açılacak!

Yağmurda, karda, yaz sıcağında büyük sıkıntı çeken Süleymanpaşa halkı çağdaş yeni bir Pazar yerine kavuşuyor. Proje çalışmaları süren Kapalı pazaryeri 2018 yılı başında hizmete girecek.




Projesi ve gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanan Süleymanpaşa Kapalı Pazar Yeri ve otoparkı Köprübaşı Mevkii’nden kaldırılarak Gündoğdu Mahallesi’ne taşınacak. Yeni yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yakınında hizmete girecek olan pazar yeri ile Gündoğdu Mahallesi çağdaş çehresine kavuşarak yeni bir cazibe merkezi haline gelecek.


“Tekirdağlılar her şeyin en iyisine layıktır”


Başkan Albayrak 1 Ocak 2018 tarihinde açılması planlanan Süleymanpaşa Kapalı Pazar yeri için, “Köprübaşı mevkiinde yer alan Pazar yeri, şehrin tam ortasında bulunması nedeniyle pazarın kurulduğu günlerde birçok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Trafik akışının neredeyse tamamen durduğu Pazartesi ve Perşembe günleri vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşıyor. Ayrıca çevre düzenlemesi ve hijyen açısından da pazar alanı, çevresinde oturan vatandaşlarımızın rutin yaşam faaliyetleri açısından büyük engel teşkil ediyor. Pazar alanının Köprübaşı Mevkii’nden Gündoğdu Mahallesi’ne taşınmasının şehir içi trafiğine büyük katkısı olacak. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra temeli atılarak en kısa zamanda projemiz tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Pazar alanının gerek alt yapısı gerekse projesini ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz çünkü Tekirdağlı vatandaşlarımız ve esnafımız her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön