11 / 05 / 2024

tekirdağ pazaryeri projeleri

tekirdağ pazaryeri projeleri

Yağmurda, karda, yaz sıcağında büyük sıkıntı çeken Süleymanpaşa halkı çağdaş yeni bir Pazar yerine kavuşuyor. Proje çalışmaları süren Kapalı pazaryeri 2018 yılı başında hizmete girecek.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Hayrabolu'ya yeni pazar yeri!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Yeni yapılacak pazaryerinde incelemeler yapan Başkan Albayrak pazaryeri ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Bayburt Arpalı'da TOKİ projeleri hazırlandı!

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Turgutreis Group Tekirdağ ve Ankara projeleri için kolları sıvadı!

Turgutreis Group, Esenyurt 'taki Esila Kent 'in ikinci etabına başladı. 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmayı hedefleyen grubun yeni projeleri Tekirdağ ve Ankara 'da olacak

tekirdağ pazaryeri projeleri Haberi

tekirdağ pazaryeri projeleri


Projesi ve gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanan Süleymanpaşa Kapalı Pazar Yeri ve otoparkı Köprübaşı Mevkii’nden kaldırılarak Gündoğdu Mahallesi’ne taşınacak. Yeni yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yakınında hizmete girecek olan pazar yeri ile Gündoğdu Mahallesi çağdaş çehresine kavuşarak yeni bir cazibe merkezi haline gelecek.


“Tekirdağlılar her şeyin en iyisine layıktır”


Başkan Albayrak 1 Ocak 2018 tarihinde açılması planlanan Süleymanpaşa Kapalı Pazar yeri için, “Köprübaşı mevkiinde yer alan Pazar yeri, şehrin tam ortasında bulunması nedeniyle pazarın kurulduğu günlerde birçok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Trafik akışının neredeyse tamamen durduğu Pazartesi ve Perşembe günleri vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşıyor. Ayrıca çevre düzenlemesi ve hijyen açısından da pazar alanı, çevresinde oturan vatandaşlarımızın rutin yaşam faaliyetleri açısından büyük engel teşkil ediyor. Pazar alanının Köprübaşı Mevkii’nden Gündoğdu Mahallesi’ne taşınmasının...