03 / 05 / 2024

Tekirdağ Hayrabolu'ya yeni pazar yeri!

Tekirdağ Hayrabolu'ya yeni pazar yeri!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Yeni yapılacak pazaryerinde incelemeler yapan Başkan Albayrak pazaryeri ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile beraber yeni yapılacak pazaryerinde incelemeler yapan Başkan Albayrak pazaryeri ile ilgili  yetkililerden bilgiler aldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde inşaatı devam eden katlı otopark ve Cumhuriyet Meydanı projesini de inceleyen Albayrak çalışmalarla ilgili Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve diğer yetkililerden bilgiler aldı.


 Çalışmaların bütün bir hızla devam ettiğini ve kısa bir zamanda tamamlanacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Çalışmalar tamamlandığında Hayrabolu ilçemiz iyi bir katlı otopark'a ve meydan projesine kavuşacak. Pazaryerinin yapımına da çok kısa zamanda başlanacak. Bütün bunlar tamamlandığında Hayrabolulu vatandaşlarımız daha güzel bir yaşam alanına kavuşacak" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön