01 / 05 / 2024

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.



Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ projeleri için de düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Tekirdağ projeleri Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde inşa edilecek. 

TOKİ den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Tekirdağ Çorlu Muhittin Mahallesi 1. Etap projesinde 570 konut, TOKİ Tekirdağ Çorlu Muhittin Mahallesi 2. Etap projesinde ise 317 konut olmak üzere toplam 887 konut yer alacak.

Çorlu Muhittin Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap TOKİ projelerinde konutların yanı sıra ticaret merkezi ve camiye de yer verilecek.

Çorlu Muhittin Mahallesi 1. Etap projesi 28 Kasım 2022 tarihinde,  Çorlu Muhittin Mahallesi 2. Etap projesi ise 29 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan ihale ilanları...
 


Geri Dön