02 / 05 / 2024

Sultan Korusu Villaları'nda 300 bin dolara!

Sultan Korusu Villaları'nda 300 bin dolara!

İstanbule İnşaat tarafından inşa edilecek olan Sultan Korusu Villaları'nda fiyatlar 300 bin dolardan başlıyor



İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy'de İstanbule inşaat tarafından inşa edilecek olan 300 bin dolar ile 2 milyon dolar ve arası fiyatlarla satışa çıkarılacak olan Sultan Korusu projesi SED Gayrimenkul aracılığı ile Haziran 2011'dan itibaren sahipleriyle buluşuyor.

Sarıyer'in incisi Zekeriyaköy yeni ve ultra modern yüzüne inşaat olan A Plas Sultan Korusu projesiyle  2011 yılının ikinci yarısında kavuşuyor. İstanbul'un çehresini değiştirmeye hazırlanan Zekeriyaköy'de İstanblue inşaat tarafından inşa edilen Sultan Korusu projesinin satışını üstlenen SED Gayrimenkul'ün ortaklarından Vedat Pekdemir anlatıyor.

Pekdemir "3 ayrı tipte tasarlanan villaların bütün iç ve dış donanımda A+ malzemeler kullanılırken iç dizaynı da oldukça kullanışlı ve aydınlık olarak tasarlanmıştır. Proje 24 bahçe villa dublex, 24 çatı villa dublex, 5 villa, 2 malikane'den oluşuyor. Yüzde 85 yeşil alan korunarak ve imari özelliklerine bağlı kalınarak gerçekleştirilen projede bölgenin doğal yapısının korunmasına öncelik verildi. 2011 yılından itibaren Zekeriyaköy'ün var olan muhteşem dokusuna bu proje artı bir değer katarak tüm dikkatleri üzerimize çekecek" diye konuştu.

Vedat Pekdemir, "Nazım Hikmet Abidin Dino'ya 'Sen mutluluğun resmini yapabilir misin?' diye sormuştu. İşte o sorunun cevabını veriyoruz ve mutluluğun resmini biz çizdik diyoruz" diyerek projenin iddiasını ortaya koydu. İstanbul Sarıyer ilçesinin en gözde yerleşim alanı Zekeriyaköy, topografik olarak geçmişi 18.y.y.'a kadar uzanan bir belde. 2 katlı ve bahçeli 70 kadar evden oluşan bir köy ve bir mesire yeri görünümündeyken, köklü bir değişim sürecine giren Zekeriyeköy'ün çehresi 1990'lardan itibaren hızla değişmeye başladı. Özellikle Marmara depreminden sonra önemli bir yerleşim alanı haline geldi. SED Gayrimenkul'ün ortaklarından Vedat Pekdemir, Zekeriyaköy'ün özelliklerine de değinerek, "Şehir merkezine yakın ama sakin bir ortam tercih eden üst gelir grubuna mensup İstanbullular'ın tercih ettiği, pahalı villalardan oluşan sitelerin yer aldığı bir bölgeye dönüşen Zekeriyeköy'ün günümüzde nüfusu 10.000'i aşmış olmasına rağmen hala orman köyü statüsü korunmaktadır. Köy yaşamının modernize edilerek yapılandırıldığı Zekeriyaköy beldesinde doğal hayatın korunmasına öncelik verilmektedir. Bölgenin saymakla bitmeyecek doğal güzellikleri arasında 700 yıllık tarihi olan Çırçır, Zekeriyaköy, Gürgen Su kaynak suları burada ve hala tertemiz. Köy hayatının tüm zevklerinin yaşanabildiği Zekeriyaköy'ün çehresini oluşturan villaların sakinleri bahçelerinde sebze meyve yetiştirebilirken en taze haliyle hayvansal gıdalardan faydalanabiliyorlar. Şehrin karmaşasından uzak, ailelerin çocuklarını huzurla, güvenli, sağlıklı bir ortamda yetiştirebildiği Sarıyer'in gözbebeği Zekeriyaköy'de yüzde 85 bahçe paylı 2 katlı bahçeli villa, çatı dublekslerden oluşan yaşam alanları bulunuyor. Maslak'a 15 km yakınlıkta olan belde de şehir merkezinin kalabalığından uzak ancak sosyal hayattan kopmadan bir yaşam alanı sunuluyor. Zekeriyaköy'ün bir diğer avantajı ise Karadeniz sahil şeridindeki beachlere olan yakınlığı. Yazın denizin ve kumsalın güneşle buluştuğu yerde son yıllarda eğlencenin merkezi olan Solar, Burç, Uzunya, Nonstap ve Dalya Beach'e 7 km uzaklıkta. Koç Üniversitesi'ne de 4 km mesafedeyiz" diyor.

Deprem yönetmeliğine uygun depremde en güvenilir bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de okullar, hastaneler modern ultra lüks sağlık polikliniğiyle, dağ esintisinin deniz kokusuyla buluştuğu muhteşem doğa manzarasını bir arada bulmak mümkün. İstanblue İnşaat tarafından gerçekleşen eşsiz proje Zekeriyaköy'ün seçkinlik çıtasını zirveye taşıyor.

SED Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunulan Sultan Korusu Villaları'nda kişiye özel taksitlendirme uygulanacak...

Sektörde 12 yıllık tecrübesi olan İstanblue tarafından inşa edilecek Sultan Korusu villaları ormanlık alan içerisinde Zekeriyaköy'ün en iddialı projelerinden biri olarak tasarlandı.

Doğa ile iç içe yaşamın ön planda tutulduğu projede arazinin yüzde 85'i yeşil alan olarak bırakılırken villaların konumlandırıldığı alan 15.500 m2 den oluşuyor. 

2011 yaz sonunda 55 anahtar teslimi yapılması planlanan villaların satış fiyatı, m2'si 1800 euro ile 2500 euro arasında olup ödeme koşulları yüzde 30 peşinat + kişiye özel taksitlendirmeler şeklinde olacaktır. 

Bölgenin doğal yapısına ve imar özelliklerine bağlı kalınarak gerçekleştirilen projede, 3 ayrı tipte tasarlanan villaların bütün iç ve dış donanımda A+ malzemeler kullanılırken iç dizaynı da oldukça kullanışlı ve aydınlık olarak tasarlanmıştır.Proje 24 bahçe villa dublex, 24 çatı villa dublex, 5 villa, 2 malikane'den oluşuyor.

Şehrin merkezine 10 dakika, Koç üniversitesine 3 km uzaklıkta yer alan ve tasarımında her türlü konforun düşünüldüğü "Sultan Korusu Villaları" doğa ile içiçe olup aynı zamanda sosyal yaşamdan kopmak istemeyenler için tercih sebebi olacaktır.

http://sultankorusu.com/

[email protected]

0212 270 33 55

 


Geri Dön