28 / 04 / 2024

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...



Turizm sektörünün önemli markaları arasında olan Vogue Hotels, yeni otelini tarihi bir doku ile hizmete sundu. Vogue Hotels, Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı.  Vogue Hotel Supreme’nin modern mimarisi ile Sultanahmet’in tarihi dokusu harmanlandı. Etrafı Yere Batan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi gibi önemli kültürel simgelerle çevrili olan otel, Ayasofya manzarasını gören terası ile misafirlerine tarihi bir keşif yaptırıyor.

Dünya mutfağı da var

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Vogue Hotel Antalya ve Bodrum’dan sonra İstanbul’dayız. Sultanahmet bölgesinde resort mantığında kurumsal bir otel yok. Biz de bölgeye giriş yaptık. Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz.” diye konuştu.

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Tatile Bodrum’da devam 

Emin Şahin, konuşmasına şu şekilde devam etti, “Restoranımızda patisserie, yemek ve kafe tarzında bir konseptimiz var. Yaz sezonunda otelimizde paket programlarımız olacak. Örneğin misafirlerimiz önce Vogue Hotel Supreme’de 3-4 gün konuğumuz olacak. Burada kültür turu yapacak. Daha sonra resort otelleri tercih eden konuklarımız Bodrum’daki otelimizde keyifli tatillerine devam edecek.”

 


Geri Dön