30 / 04 / 2024

sultanahmet Vogue Hotel Supreme nerede

sultanahmet Vogue Hotel Supreme nerede

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Ayvaz Kamal tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı!

Türk iş adamı Abu Bakr'ın satın aldığı Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı. Otel beş yıldızlı otellerin en iyisi olmayı hedefliyor.

Ekrem İmamoğlu'na YAPDER'den ödül!

11.Kent ve Yaşam ödülleri Sultanahmet Armada Hotel’de gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Mahallemiz Cumhuriyet Muhtarlık & Belediye Çözüm Merkezi projesi ile ödüle layık görüldü.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

BW Citadel Hotel'e 'GOLD Greening HOTEL Sertifikası' verildi!

Ayasofya ve Sultanahmet Camisini görebileceğiniz BW Citadel Hotel, bu ay itibariyle, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı. BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, sertifikayı almaktan duydukları gururu dile getirdi...

Aytekin Güç, BW Citadel Hotel Genel Müdürü oldu!

26 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014 tarihi itibariyle, Sultanahmet Ahırkapı’daki BW Citadel Hotel’in Genel Müdürü oldu. Güç, meslek hayatına, 1988 yılında Kalyon Oteli’nde başladı...

Yazar Hotel'e Travellers Choice 2014 Ödülü!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultanahmet’ te bulunan Yazar Hotel Istanbul, seyahat yorum sitesi TripAdvisor’ un milyonlarca kullanıcısının oyları ile belirlediği Travellers’ Choice 2014 Ödülü’ nü kazandı...

Four Seasons Hotel Sultanahmet 2014 Travelers Choice ödülüne layık görüldü!

Four Seasons Hotel Sultanahmet, seyahat ve otel değerlendirme sitesi Trip Advisor'ın kullanıcı oyları ile belirlediği “ 2014 Travelers' Choice ” ödüllerinde “Türkiye'nin En İyi Oteli” seçildi.

Isparta Yalvaç Hotel Antiocheia satışa çıkarıldı!

Yalvaç Belediye Başkanlığı Pazar Aşağı Mahallesi Akşehir Caddesi üzerinde bulunan kaloriferli, asansörlü, 96 yatak kapasiteli zemin+5 katlı, Yalvaç Hotel Antıocheia kapalı teklif suretiyle satışa çıkardı.

Plaza Hotel süit dairesinin aylık kirası 165 bin dolar!

ABD'nin New York kentinin en prestijli yeri olan Beşinci Cadde'deki Plaza Hotel'in suit dairesinin aylık kirası dudak uçuklatıyor. New York'taki Beşinci Cadde üzerinde bulunan Plaza Hotel, en ünlü mağazalara ve müzelere yürüme mesafesinde

sultanahmet Vogue Hotel Supreme nerede Haberi

sultanahmet Vogue Hotel Supreme nerede

Turizm sektörünün önemli markaları arasında olan Vogue Hotels, yeni otelini tarihi bir doku ile hizmete sundu. Vogue Hotels, Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı.  Vogue Hotel Supreme’nin modern mimarisi ile Sultanahmet’in tarihi dokusu harmanlandı. Etrafı Yere Batan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi gibi önemli kültürel simgelerle çevrili olan otel, Ayasofya manzarasını gören terası ile misafirlerine tarihi bir keşif yaptırıyor.

Dünya mutfağı da var

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Vogue Hotel Antalya ve Bodrum’dan sonra İstanbul’dayız. Sultanahmet bölgesinde resort mantığında kurumsal bir otel yok. Biz de bölgeye giriş yaptık. Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz.” diye konuştu.

Tatile Bodrum’da devam 

Emin Şahin, konuşmasına şu şekilde devam etti, “Restoranımızda patisserie, yemek ve kafe tarzında bir...