03 / 05 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri ile peyzaj alanları bulunuyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 504 adet daire bulunuyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?



Sultanbeyli  İlkbahar Rezidans  projesinde hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri bulunuyor. Projenin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Toplam 250 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan projenin ikinci etabında ise 200 konut bulunacak.


Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor ve 860 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na, Paşaköy gişelerine Kuzey Ormanları'na yakınında bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projenin Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşımı bulunacak.

 

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön