29 / 04 / 2024

Sultanbeyli Teleferik Hattı ne zaman tamamlanacak?

Sultanbeyli Teleferik Hattı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli Teleferik projesi için 16 Eylül 'de ihale gerçekleştirecek. İhale sonrası işe başlandıktan 240 iş günü bitiminde 3 kilometrelik projenin tamamlanması planlanıyor...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli Teleferik projesine start verdi. İhalesi 16 Eylül'de saat 11.00'de yapılacak olan projenin 240 gün içinde tamamlanması planlanıyor. 


1 yılı aşmadan tamamlanacak olan Sultanbeyli Teleferik projesinin ihalesi açık ihale şeklinde yapılacak.  Sultanbeyli Teleferik hattı tamamlandığında 3 kilometrelik alana yayılmış olacak. 


İhalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak olan Sultanbeyli Teleferik projesi kapsamında işe başlama tarihi ie ilgiliyse net bir bilgi verilmiş durumda değil. 


Şimdilik proje aşamasında olan ve güzergah planlaması, zemin etüdü gibi mali ve ekonomik fizibilite çalışmaları amacıyla hizmet alım ihalesi düzenlenen projenin ihale dökümanları 150 TL karşılığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nden alınıyor. 


Sultanbeyli Teleferik hattıyla ilgili ayrıntılı bilgiler projenin tamamlanması ve çalışmalara başlanmasıyla belli olacak. 


Geri Dön