15 / 05 / 2024

Sultanbeyli Teleferik ne zaman tamamlanacak

Sultanbeyli Teleferik ne zaman tamamlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli Teleferik projesi için 16 Eylül 'de ihale gerçekleştirecek. İhale sonrası işe başlandıktan 240 iş günü bitiminde 3 kilometrelik projenin tamamlanması planlanıyor...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasını Doktoroğlu Gayrimenkul'e sattı!

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasının satışı hakkında düzeltme yayınladı. Firma, arsasının Doktoroğlu Gayrimenkul ve Mustafa Sarı ve Sarılar Petrol İnşaat Yapı Malzemeleri Şirketleri'ne satılmasına karar verdi.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Sultanbeyli Teleferik ne zaman tamamlanacak Haberi

Sultanbeyli Teleferik ne zaman tamamlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli Teleferik projesine start verdi. İhalesi 16 Eylül'de saat 11.00'de yapılacak olan projenin 240 gün içinde tamamlanması planlanıyor. 


1 yılı aşmadan tamamlanacak olan Sultanbeyli Teleferik projesinin ihalesi açık ihale şeklinde yapılacak.  Sultanbeyli Teleferik hattı tamamlandığında 3 kilometrelik alana yayılmış olacak. 


İhalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak olan Sultanbeyli Teleferik projesi kapsamında işe başlama tarihi ie ilgiliyse net bir bilgi verilmiş durumda değil. 


Şimdilik proje aşamasında olan ve güzergah planlaması, zemin etüdü gibi mali ve ekonomik fizibilite çalışmaları amacıyla hizmet alım ihalesi düzenlenen projenin ihale dökümanları 150 TL karşılığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nden alınıyor. 


Sultanbeyli Teleferik hattıyla ilgili ayrıntılı bilgiler projenin tamamlanması ve çalışmalara başlanmasıyla belli...