27 / 04 / 2024

Sunbak Gayrimenkul Gıda Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sunbak Gayrimenkul Gıda Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Anas M.Y. Sunoqrot tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Sunbak Gayrimenkul Gıda Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Anas M.Y. Sunoqrot tarafından kuruldu.


Sunbak Gayrimenkul Gıda Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Gayrimenkulün belli bir ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık ve emlak danışmanlık faaliyetlerini yürütmek, Alım satım islerinde alıcı ve satıcının bir araya gelmesini kolaylaştırmak. 2-Sirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eglence yerleri, otel , motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, isletmek,Turizm sekt.rünün ihtiyaçduyacagı her türlü mal ve hizmetleri iç ve dis piyasadan tedarik etmek 3-Her türlü gıda ürününün alımı satımı üretimi ithalatı ve iheacatını gerçekleştirmek. 4-Her türlü elektrik ve elektronik eşyaların alımı satımı ithalatını ve ihracatını yapmak Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayri menkulleri alır satar kiralar ve gerektiğinde kiraya verir




Geri Dön