13 / 05 / 2024

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar ile ilgili sorulan soruları Youtube kanalında cevapladı. Süper Bono iddialarıyla ilgili de konuşan Selçuk Geçer, yeni paketin açıklanmasıyla doların ulaşacağı noktayı açıkladı. İşte milyonlarca yatırımcıyı yakından ilgilendiren o açıklamalar...



DOLAR 1 LİRAYA DÜŞECEK Mİ? 

Selçuk Geçer, doların şu an güzel bir noktada olduğunu, 16.57 TL'yi gördüpğünü belirterek, doların 1 TL'ye düşüp düşmeyeceği sorusunu da yanıtladı. "Dolar 1 TL'ye düşecek. 1 TL bile olmazsa 2 TL'ye düşer. 10 TL olduğunda sıfır atsaydık 1 TL'ye düşerdi" ifadelerini kullanan Geçer, şimdi en yakın hedefin 20 TL olduğuna vurgu yaptı ve "20 liraya geldiğinde illa 1 liraya düşüreceğiz diye ısrar ederlerse o dolar eşittir 100 lira olur" diye konuştu. 

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!   

Selçuk Geçer, Süper Bono ile ilgili de merak edilenleri aktardı. "Enflasyon yüzde 73 şu an. Süper Bono gelirse bankalar yüzde 16 ödeyecek yine politika faizine bağlı olarak, diyelim ki enflasyon yüzde 90 enflasyon geldi" diye konuşan Geçer, aralarında yüzde 75 fark olduğuna, bunu yine bizim ödemeyeceğimize, Hazine'den ödenecğine vurgu yaptı. 

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Karar'ın aktardığına göre; Süper Bono çıkarsa Aralık 2021 döneminin yeniden yaşanıp yaşanmayacağı sorusuna da yanıt veren Geçer, Aralık'ın tam tersinin yaşanacağına, Enflasyon Korumalı Tahvilin gelmesi halinde, "Dolar 30 mu olur 40 mı olur bilmiyorum" dedi. 

"Ne alaka demeyin. Artık ekonomi toparlanamayan bir kırılmaya girer. Türkiye'den herkes kaçar" ifadelerini kullanan Geçer, "Süper Bono çıkmasını bekliyorsanız, ihracatı bitirecek. Kur patlaması yaşanır. Kıtlık başlar. kara borsa patlar. Ürün kıtlığı yaşanır. Hiçbir aradığınızı bulamazsınız. Dolar artık 500 mü 600 mu ne olur bilemem. Allah ne verdiyse oraya gider" açıklamasında bulundu. 

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Süper Bono adımıyla ekonominin dönüşeceği durumla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Selçuk Geçer, kıtlık uyarısı yaparak, "Dolar 16 seviyesinden 15'e düşer diye sevinirsin ondan sonra dolar 100 liraya gittiğinde de kafayı yersin. Bu arada ekmekte 100 lira olur" şeklinde konuştu. 

"Süper Bono'yu da deneyelim" diyen Geçer, TÜİK'te dahil olmak üzere açıklanan enflasyona kimse inanmıyor. Eğer 2 katı 2 katı çıkıyorsa burada bir yanlış vardır. Hata var. Yanlış enflasyon yanlış gelir dağılımını beraberinde getirir. İnsanları fakirleştirir" diye konuştu. 

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Duyan inanamadı! İşte 7 Haziran 2022 altın fiyatları

Gümüş fiyatları görenleri şaşkına çevirdi! Gümüş fiyatlarında son durum 7 Haziran 2022!

Memur ve emekliler dört gözle bekliyordu! 3600 ek gösterge zammı belli oldu! Polisten öğretmene kalem kalem yeni maaşlar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön