17 / 06 / 2024

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 



Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da yaz dönemine özel bir kampanya başladı. Sur Yapı GYO imzası ile inşa edilen projeden 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olmak mümkün.

Antalya'da yükselen Sur Tatil Evleri Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 1.401 mesken, 6 adet ticari ünite bulunuyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için başlatılan kampanya yaz dönemine özel olarak belirtildi.

Arsa alanı 45 bin 170 metrekare olarak açıklanan ve Antalya Kepez'de yükselen Sur Tatil Evleri projesinde 118 bin 357 metrekare satılabilir alan bulunuyor. 

Sur Tatil Evleri nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Anahtar teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan Sur Tatil Evleri projesinde devre mülklerde 4 ile 8 kişi arasında konaklama yapılabileceği kaydediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 devre mülk seçenekleri bulunuyor.

Tapulu ve full eşyalı devre mülk imkanı sunulan Sur Tatil Evleri'nde; Kumsallı yüzme havuzu, macera parkuru, Spa - Wellness,  Aquaparklar, tematik yüzme havuzları, özel plaj, sıcak su havuzları, orman, çocuk kulübü bulunuyor. 

Web: https://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 37 70 
 

TOKİ'den başkente 545 yeni konut! İhalesi yapılan dev proje işte bu tarihte tamamlanacak!

BİM 28 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bu salı buzdolabı, bisiklet, nevresim takımları indirimde!

Atilla Yeşilada'dan dolar açıklaması geldi! Dolar kuru ne olacak? 


Geri Dön