08 / 05 / 2024

Sur Yapı 10 Numara Kampanya ile satışlarını artıracak!

Sur Yapı 10 Numara Kampanya ile satışlarını artıracak!

4 ayda 350 bağımsız bolum satan Sur Yapı'nın hedefi yıl sonuna kadar 1 bağımsız bölüm satışı yapmak. Altan Elmas, Axis İstanbul'daki '10 Numara Kampanya'nın satışlara ivme katacağını söyledi



İstanbul ve Bursa'da yatırımlarına devam eden, İzmir'de de bu yıl yatırıma başlamaya hazırlanan Sur Yapı, yılın ilk 4 ayı sonunda 350 bağımsız bölüm satışı gerçekleştirerek, 200 milyon liralık ciro elde etti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, satış ve cirolarının hedefledikleri rakamların önünde olduğuna dikkat çekerek, "Bağımsız bölüm satış adedimiz Mayıs sonunda 400'ü, ciromuz da 250 milyon liraya ulaşır. 2015'in sonuna kadar açıklayacağımız projelerle beraber 1.5 milyar liralık konut ve ofis satış portföyümüz var. 1 milyar lira da yürüyen projelerimiz var. Son çeyrekte iki tane daha proje satışa sunacağız. 2016'da satışa sunacaklarımızla beraber 2.1 milyar liralık satışta olan bağımsız bölüme ulaşacağız" dedi. 


Axis İstanbul'da '10 numara kampanya' 

Edirnekapı'da inşaatı devam eden Axis istanbul projesinde ofis satışlarına devam ettikleri bilgisini veren Altan Elmas, "Axis İstanbul'da peşinatı yüzde 10'a düşürdük. Vadeyi 48 aya çıkardık. Dolar kurunu da 2.50'ye sabitledik. Yüzde 10'da indirim yapıyoruz. 10 numara kampanya yaptık" diye konuştu. Projedeki ofis fiyatlarının 800 bin liradan başladığını kaydeden Elmas, projede yer alan 195 ofisten yüzde 50'sini sattıklarını, henüz 1 bloğu da satışa açmadıklarını söyledi. 


Merkezi lokasyon 

Altan Elmas, Axis İstanbul'un merkezi lokasyonuyla öne çıktığına vurgu yaparak, "Proje lokasyon açısından kupon bir yerde yer alıyor. Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy- Levent, AksarayYenikapı- Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor. Tarihi yarımada manzarasına sahip Axis İstanbul, 74 ile 210 metrekare arasında değişen ofisleri, kurumsal firmalar için 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilen ofisleri ile ticari hayatın merkezi olacak" dedi. 


Sancaktepe'ye yeni proje 

Sancaktepe'de 55 bin metrekarelik arsa üzerinde 650-700 konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını açıklayan Altan Elmas, projede 15-20 bin metrekarelik ticari alan bulunacağını da kaydetti. Projenin 3 cephesi bulunan bir arsa üzerinde inşa edileceğini anlatan Altan Elmas, projenin değerinin yaklaşık 300 milyon lira olacağını, projeyi 2015'in son çeyreğine yetiştirmeyi planladıklarını ifade etti. 


Altan Elmas ayrıca Beykoz'da da 75 bin metrekarelik arsa üzerinde proje yapacaklar mı belirterek, planları biten projenin ufak tefek işlerinin kaldığını açıkladı. 


"Dönüşüm için çalışıyoruz"

Beykoz, Gaziosmanpaşa ve Ataşehir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Altan Elmas, Beykoz'da 4 yıldan bu yana çalıştıklarını belirtti. Beykoz'da işlerin rayına girdiğini söyleyen Elmas, "Her gün sözleşme imzalıyoruz. Hak sahipleri bizi tereddütsüz tercih ediyorlar. Birkaç model oluşturduk. Hangisi hak sahibine uygun ise hak sahibi o modeli tercih ediyor" dedi. Gaziosmanpaşa'da ise işlerin ağır gittiğine değinen Elmas, 2.5 yıl geçtiğini, çoktan başlamaları gerektiği işe henüz başlayamadıklarını söyledi. 


Posta


Geri Dön