01 / 05 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor!

Sur Yapı Axis İstanbul metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı'nın Bayrampaşa ofis projesi Axis İstanbul'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + yüzde 18 KDV olarak başlagıç gösteriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul'un inşaatının yıl sonunda başlaması hedefleniyor...




Sur Yapı İstanbul'un Avrupa yakasında Bayrampaşa'da hayata geçireceği  Axis İstanbul  ofis projesinde fiyatlar belli oldu.  12 katlı olarak tasarlanan  Sur Yapı  Axis İstanbul projesinin ilk üç katı AVM olarak tasarlandı.


Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar ile 3 bin 750 dolar arasında değişiyor. Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde yüzde 18 KDV fiyatlara dahil değil.


Sur Yapı Axis İstanbul projesinde ofisler 60 metrekare ile 180 metrekare arasında farklılık gösteriyor.Sur Yapı Axis İstanbul projesinde 180 metrekare üzerindeki ofisler için birleştirilme imkanı sağlanıyor. 


Sur Yapı Bayrampaşa'da Axis İstanbul'un inşaat çalışmalarına 2013 yılı sonunda başlamayı planlıyor. Bayrampaşa - Maltepe metro istasyonunun hemen arkasında yer alan Sur Yapı Axis İstanbul teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirtiliyor. 


Yüzde 18 KDV ödemesinin teslimde yapıldığı Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödemeleri yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz olarak yapılıyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul projesi için 10 bin lira kapora ile ön satışlar başladı. Axis İstanbul Bayrampaşa projesinin ön talepleri geçici süreliğine Bahçelievler'deki Corridor projesinin satış ofisinden alınıyor.


Telefon: 0212 651 16 63

Web: www.suryapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön