28 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor!

Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda olan Sultanbeyli İlkbahar Konutları 5 blok halinde hayata geçiriliyor. Proje "Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor" sloganıyla tanıtılıyor.



Teslimlerin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşeceği  Sur Yapı  İlkbahar Evleri 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçiriliyor. 


İlkbahar Sultanbeyli Konutları Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Daire fiyatları 184 bin TL'den başlayan proje "Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor" sloganıyla yükseliyor.


Sultanbeyli İlkbahar Residence'de 304 adet daire bulunuyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin alımlarda veya peşin + banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sur Yapı İlkbahar Rezidans'ta 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutlar yer alıyor. 


Sosyal donatı alanları; uzun yürüyüş parkurları, kitap okuma alanları, su göletleri, hobi bahçeleri, dinlenme alanlarından meydana gelen İlkbahar Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı ve 3. Köprü Paşaköy gişeselerine yakın bir bölgede bulunuyor. 


Sur Yapı İlkbahar satış ofisi 

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön