04 / 05 / 2024

İlkbahar satılık daire

İlkbahar satılık daire

Daire alanlarının 51 metrekareden başlangıç gösterdiği proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda olan Sultanbeyli İlkbahar Konutları 5 blok halinde hayata geçiriliyor. Proje "Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor" sloganıyla tanıtılıyor.

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlkbahar Residance Sultanbeyli projesinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı yer alıyor.

İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları konutların metrekare ve konumuna göre değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1, 2+1,3+1 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları metrekare ve konuma göre değişiyor.

Sultanbeyli İlkbahar satılık daire!

Sur Yapı imzası ile yükselen proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Sur Yapı İlkbahar Evleri satılık daire!

Sur Yapı İlkbahar Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Anahtar teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşeceği projede 304 daire yer alıyor.

İlkbahar Rezidans satılık daire!

250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede teslimler Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek. İlkbahar Rezidans satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

İlkbahar satılık daire Haberi

İlkbahar satılık daire

Sosyal yaşam alanları arasında Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesinde su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları yer alıyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 


Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 51 metrekareden başlayıp, 293 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme planı!

-Yüzde 25 peşinatta, yüzde 25 teslim sırasında ödemelerde geri kalan kısım banka kredisi vade farksız 48 aya kadar taksit imkanı sağlanırken,

-Yüzde 7 lansmana özel indirim ve tamamı peşin+ banka kredili veya;

-Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim...