01 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar ne zaman teslim?

Sur Yapı İlkbahar ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Toplam 304 adet daireden oluşan projede fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor. Peki Sur Yapı İlkbahar ne zaman teslim edilecek?



"Sur Yapı İlkbahar ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Dairelerin alanları 51 ile 293 metrekare arasında değişen proje  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


İlkbahar Sultanbeyli Konutları'nda banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 10, lansmana özel ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede yer alan daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İlkbahar Residence'de kitap okuma alanları, dinlenme alanları, su göletleri, hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sur Yapı İlkbahar ne zaman teslim?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği İlkbahar Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor, kalan kısım için ise 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 


İlkbahar Sultanbeyli satış ofisi 

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön