29 / 04 / 2024

Sur Yapı İdilia ne zaman teslim?

Sur Yapı İdilia ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: İdilia Evleri

İçerisinde 442 adet dairenin yer aldığı Sur Yapı İdilia ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Haziran 2016 deniliyor. İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde inşa edilen proje 30 bin metrekare alana üzerinde yükseliyor...



Sur Yapı projesi olarak inşa edilen Sur Yapı İdilia ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 442 adet daireden oluşuyor. 


İdilia Evleri Sultanbeyli'de yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon teraslı olarak tasarlandı. 


İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen Sur Yapı İdilia ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede satışlar devam ediyor.  


Sur Yapı İdilia ne zaman teslim?


Suryapı İdilia Evleri, fitness center, sauna, otopark, güvenlik, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı sağlanan Sur Yapı İdilia ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Haziran ayı içerisinde cevabı veriliyor. Proje, 30 bin metrekare alana sahip. 


Telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön