01 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar'da yüzde 10 indirim imkanı!

Sur Yapı İlkbahar'da yüzde 10 indirim imkanı!

Sur Yapı, yeni projesi İlkbahar'da lansmana özel indirim fırsatı sunuyor. 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyli'de yapımına başlanan projede, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Sur Yapı, yeni projesi İlkbahar'da lansmana özel indirim fırsatı sunuyor. 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyli'de yapımına başlanan projede, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Tamamı peşin veya peşin+banka kredili ödemelerde ise yüzde 10 ek indirim daha yapılıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam vaat eden İlkbahar projesi, Kuzey ormanları, TEM otoyolu ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkıyor. İlkbahar ayrıca, faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesinle de 200 metre mesafede bulunuyor. Aynı zamanda projeyi 300 metre uzaklıkta bulunan 100 dönümlük bir arazi ise yeni üniversite alanı olarak belirlendi. 


Ağırlıklı olarak kiraz bahçelerinin bulunduğu Sur Yapı İlkbahar'da, elma, erik ve zeytin ağacı bahçeleri de yer alıyor. Projede; yürüyüş paffturları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, 1 spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardaklar ve süs havuzları gibi hizmetler sunuluyor. 


Posta


Geri Dön