27 / 04 / 2024

Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon!

Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 100'e yakın konut yer alıyor. Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon bilgileri kapsamında E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.



23 katlı bir blok ve 3-4 katlı yatay bir blok şeklinde yükselecek olan projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daire büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje Koşuyolu Karting pisti ve otopark alanına yapılacak. 


Ön satış döneminde rezervasyon için 6 bin dolar kapora bırakılacak olan projede satışlar 2016 yılının ilk ayında başlanması bekleniliyor. Projede 1+1 dairelerin az katlı yatay blokta toplanacak.


Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 6 bin dolardan başlangıç gösteren  Sur Yapı  Koşuyolu Evleri projesinde daire teslimleri inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne gelmeden E-5 üzerinde, Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın konumda olacak.


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön